Можем да Ви помогнем с
Покупка
Продажба
Наемане на жилище
Отдаване под наем
Менажиране на имоти
Реклама
Договори
Преговори
ConsultingG
ConsultingG e агенция за недвижими имоти с богат опит в сферата на покупко-продажбите, както и в сферата на отдаването под наем. Разполагаме с разнообразно портфолио от луксозни имоти в топ-кварталите на София, както и с богата база данни реномирани клиенти. Профилирани сме в обслужването на посолства, международни фирми и взискателни клиенти от България и чужбина.
Екип
ConsultingG се отличава с екип от професионалисти, които ще отдадат или продадат вашия имот в оптимални срокове и при възможно най-добрите условия. Ние знаем, че всеки клиент се нуждае от специално внимание и ще подходим към вашето търсене строго индивидуално – нашите имоти ще бъдат специално селектирани за Вас. Независимо дали търсите уютен апартамент в центъра или представителна къща в полите на Витоша, ние сме Вашето решение. Екипът ни ще се погрижи да ви намери не просто жилище, а истински дом!
Цели
Целта на ConsultingG е да изгради отношения на доверие и лоялност със своите клиенти. Нашата амбиция е да ви предоставим широка и качествена гама от услуги, която да надмине вашите очаквания.
Контакти
Абонирайте се за нашият имейл бюлетин
Последвайте ни
ConsultingG Real Estate © 2016 – 2023 Всички права запазени. С помощта на ИНИ
Обратно горе
envelopemap-markersmartphonecrosschevron-downarrow-rightquestion-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram