Нашите услуги

Договори
ще подготвим и оформим всички документи, ще отговорим наподробните ви въпроси, за да бъде целият процес ясен и конкретен, а Вие – максимално спокойни. В случай, че се налага вадене на допълнителни документи, ние ще го направим вместо вас, за да ви спестим време и средства.
Наемане на жилище
ние разбираме колко е важно, когато наемате жилище, предлаганите имоти да бъдат съобразени с вашите изисквания, затова ще положим усилия да съберем максимално подробна информация от вас. Целта е да ви предложим само имоти, които отговарят на вашите критерии, без излишно обикаляне, защото знаем че времето ви е ценно.
Покупка
покупката на жилище е едно от най-важните решения, което се налага човек да вземе. Ние ще бъдем до вас в избора ви като ви консултираме коректно и компетентно през целия процес.
Преговори
като наши клиенти, ние ще отстояваме вашата позиция и ще ви осигурим оптималните договорни условия, тъй като за нас е важно Вие да останете изцяло удовлетворени, за да ни препоръчате и потърсите отново!
Реклама
вашият имот ще получи професионална оценка и описание, които ще изтъкнат предимствата му. В допълнение ще бъдат направени професионални снимки, за да изглежда имотът максимално реално и атрактивно. Офертите ви ще бъдат публикувани, както в нашия сайт, така и в още 12 топ-сайта за имоти, като всички тези услуги са напълно безплатни!
Менажиране на имоти
за клиентите, на които им се налага да управляват имота си от разстояние, нашата фирма предлага специална услуга за ваше улеснение.
Продажба
с нас ще продадете имота си бързо и на най-добрата цена! Убедете се още сега!
Отдаване под наем
нашите професионалисти ще се постараят да намерят за вас най-подходящите наематели, за да сме сигурни, че имотът ви е в добри ръце.
Контакти
Абонирайте се за нашият имейл бюлетин
Последвайте ни
ConsultingG Real Estate © 2016 – 2023 Всички права запазени. С помощта на ИНИ
Обратно горе
envelopemap-markersmartphonecrosschevron-downquestion-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram