ConsultingG e агенция за недвижими имоти с богат опит в сферата на покупко-продажбите, както и в сферата на отдаването под наем. Разполагаме с разнообразно портфолио от луксозни имоти в топ-кварталите на София, както и с богата база данни реномирани клиенти. Профилирани сме в обслужването на посолства, международни фирми и взискателни клиенти от България и чужбина.


ConsultingG се отличава с екип от професионалисти, които ще отдадат или продадат вашия имот в оптимални срокове и при възможно най-добрите условия. Ние знаем, че всеки клиент се нуждае от специално внимание и ще подходим към вашето търсене строго индивидуално – нашите имоти ще бъдат специално селектирани за Вас. Независимо дали търсите уютен апартамент в центъра или представителна къща в полите на Витоша, ние сме Вашето решение. Екипът ни ще се погрижи да ви намери не просто жилище, а истински дом!


Целта на ConsultingG е да изгради отношения на доверие и лоялност със своите клиенти. Нашата амбиция е да ви предоставим широка и качествена гама от услуги, която да надмине вашите очаквания.


Услуги:

Покупка -покупката на жилище е едно от най-важните решения, което се налага човек да вземе. Ние ще бъдем до вас в избора ви като ви консултираме коректно и компетентно през целия процес.

Продажба -с нас ще продадете имота си бързо и на най-добрата цена! Убедете се още сега!

Наемане на жилище- ние разбираме колко е важно, когато наемате жилище, предлаганите имоти да бъдат съобразени с вашите изисквания, затова ще положим усилия да съберем максимално подробна информация от вас. Целта е да ви предложим само имоти, които отговарят на вашите критерии, без излишно обикаляне, защото знаем че времето ви е ценно.

Отдаване под наем -нашите професионалисти ще се постараят да намерят за вас най-подходящите наематели, за да сме сигурни, че имотът ви е в добри ръце.

Менажиране на имоти – за клиентите, на които им се налага да управляват имота си от разстояние, нашата фирма предлага специална услуга за ваше улеснение.

Реклама- вашият имот ще получи професионална оценка и описание, които ще изтъкнат предимствата му. В допълнение ще бъдат направени професионални снимки, за да изглежда имотът максимално реално и атрактивно. Офертите ви ще бъдат публикувани, както в нашия сайт, така и в още 12 топ-сайта за имоти, като всички тези услуги са напълно безплатни!

Договори- ще подготвим и оформим всички документи, ще отговорим наподробните ви въпроси, за да бъде целият процес ясен и конкретен, а Вие – максимално спокойни. В случай, че се налага вадене на допълнителни документи, ние ще го направим вместо вас, за да ви спестим време и средства.

Преговори- като наши клиенти, ние ще отстояваме вашата позиция и ще ви осигурим оптималните договорни условия, тъй като за нас е важно Вие да останете изцяло удовлетворени, за да ни препоръчате и потърсите отново!